Nina i Anee
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jedino Ana imala tremu

Ići dole

Jedino Ana imala tremu Empty Jedino Ana imala tremu

Počalji od Nina-Anee-4ever Pon Dec 29, 2008 7:53 pm

Uh.. što je hladno, ja sam se sledila, rekla je Ana Bebić kada je zajedno sa svojim drugarima iz kuće „Operacije trijumf” preksinoć kombijem stigla na službeni ulaz „Sava centra”, sat vremena pre početka koncerta Gorana Karana na kome su studenti nastupili s pesmom „Stand by me”. Pri ulasku u praznu salu, gde je sve bilo spremno za njihovu tonsku probu, studenti su ostali bez teksta.
- Gle, ti, koliko je ovo! - uzvikivao je Danijel, a Nina je vrisnula „Vauuu!” Danijel je odmah pritrčao klaviru, Igor klavijaturama, dok je Vukašin dograbio gitaru da je isproba.
„Igore, da li te je strah?”, upitao je tiho Vukašin dok mu se pogled pružao ka praznoj sali. Igor je odmahnuo glavom. U salu je ubrzo stigao i Goran Karan.
- Ajmo da probamo. Imaćete četiri mikrofona, vi se dogovorite kako ćete raspolagati njima. Pustite im takt da znaju kada da počnu - obraćao se Goran momcima iz benda, dok su se studenti dogovarali o pozicijama na bini.
„Stand by me, stand by meee…” orilo se salom, a Karan nije krio oduševljenje.
„Svaka čast. Bravo! Spremni ste”.
Studenti su se uputili u bekstejdž, malu izolovanu sobu ispod sale.
- Kako je ovde paranoično, konstatovali su studenti, a Vukašin je zajedno sa Anom krenuo ka WC-u, da probaju svoj deo. Za njima su se uputili i Aleksandar, Nina, Igor i Danijel. Dok su oni uvežbavali, Nina je pokušavala da napravi frizuru Aleksandru i nikako joj nije pošlo za rukom da udovolji Makedoncu.
- Ovo izgleda obećavajuće. Nikada nisam bio ovde, komentarisao je Aleksandar situaciju u kojoj su se našli. Pripreme je prekinuo Saša Dragić koji im je objašnjavao kako da se ponašaju na bini, odnose prema publici...
Kada su se vratili u salu, ona više nije bila prazna. Preko četiri hiljade ljudi počelo je da uzvikuje njihova imena.
„Šime, Šime…”, „Ana pogledaj nas!”, „Vukašine!”.
Zadovoljni reakcijom, seli su na svoja mesta. Uzbuđeni, čekali su svojih pet minuta.
- A, sada bih pozvao moje drage goste - rekao je Karan posle četrdesetak minuta. Studenti su stupili na binu i fenomenalnim nastupom oduševili publiku koja nije štedela dlanove. Goran im je pružio punu podršku, a čak ih je i zadirkivao na bini, te je Danijelu „slučajno” otkopčao treger na pantalonama.
„Joj… ja sam uvek tremaroš”, pričala je o svojim utiscima Nina kada su se vratili u bekstejdž.
- Goran je bio odličan, ja ne verujem - tvrdio je Igor, a Adnan je dodao da je bio oduševljen reakcijom publike. Ana je tiho pitala: - Je l’ u publici bio profesor Pajević? Da? Joj, šta će sutra biti, šta li će sutra da nam kaže na ovo.
Direktor Saša Dragić bio je i više nego ponosan na njih. Došlo je vreme da se vrate na Košutnjak. Tokom vožnje, Vukašin je konstatovao:
- Ljudi, ja ne mogu da verujem da smo mi upravo nastupali u „Sava centru”.
Nina-Anee-4ever
Nina-Anee-4ever
Admin
Admin

Ženski Broj poruka : 206
Godina : 26
Poso/dokolice : Gledanje OT-a
Raspoloženje : Sooper
Datum upisa : 26.12.2008

https://ninaana.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh