Nina i Anee
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Živinice u sevdahu

Ići dole

Živinice u sevdahu Empty Živinice u sevdahu

Počalji od Nina-Anee-4ever Pet Jan 09, 2009 4:18 pm

Gradska dvorana u Živinicama bila je premala da primi sve koji su se 7. januara okupili kako bi sa svojim zemljakom Adnanom Babajićem proslavili pobedu u „Operaciji trijumf“.

On je, u stilu velike zvezde, došao limuzinom, a brojno obezbeđenje čuvalo ga je od nasrtaja obožavalaca.

- Hvala vam svima, sve vas volim, ovo je vaš pehar jer smo ga zajedno osvojili! Prošao sam kroz Beograd i ljudi su mi vikali „Bosna, Bosna“. Hvala celoj BiH, ali uz mene su bili i Srbija, i Crna Gora, i Hrvatska, i Makedonija - rekao je pobednik, a onda zapevao pesmu „Pratim te“ Tošeta Proeskog, a potom i „Tako ti je, mala moja, kad ljubi Bosanac“.
- Nema Bosanca bez sevdalinki! To sam pokazao i u Beogradu - povikao je Adnan, a zatim se bacio na voljene mu zvuke i sa bosanskim pevačem Nihadom Kantićem Šiketom otpevao „Moj dilbere“.
Slavlju je prisustvovao i načelnik opštine Živinice Hasan Muratović, koji se ovim rečima obratio okupljenima:

- Ovo je pobeda Adnana, Živinica, ali i BiH! Adnan je otvorio novu epohu, vratio je veru u budućnost mladim ljudima da na ovom prostoru ipak može biti zajedničkog života i da je tolerancija pobedila nacionalizam - rekao je prvi čovek Živinica.
Ipak, bilo je i meštana koji su se dosetili kako da zarade zahvaljujući Adnanovoj pobedi, pa su tako na štandove izneli prikladan promotivni materijal: bedževe sa likom Babajića, koji su prodavani za jedan evro.

Adnan se seli u Beograd?

Prvi pobednik muzičkog takmičenja „Operacija trijumf“ najverovatnije će se u dogledno vreme preseliti u Beograd zbog predstojećih obaveza u vezi sa snimanjem albuma. Takođe, pominje se mogućnost da već na proleće održi svoj prvi solistički koncert u Sarajevu.

Verila se Alisa „čarobnica“
Alisa Džejn Milano, nama najpoznatija po ulozi Fibi Halivel u seriji „Čari“, verila se sa Dejvidom Buglarijem, američkim biznismenom. Zaprosio ju je u apartrmanu hotela „La Džola“ u San Dijegu, gde su bili na odmoru, nakon godinu dana zabavljanja, a budući mladoženja se „otvorio“ za skupoceni, ručno izrađeni prsten koji je dizajnirao Džim Lavi. Datum venčanja još nisu odredili.
Nina-Anee-4ever
Nina-Anee-4ever
Admin
Admin

Ženski Broj poruka : 206
Godina : 26
Poso/dokolice : Gledanje OT-a
Raspoloženje : Sooper
Datum upisa : 26.12.2008

https://ninaana.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh