Car u Živinicama
Nina i Anee :: Novosti :: Novosti iz OT
Strana 1 od 1
Car u Živinicama
POBEDNIK prve „Operacije Trijumf“, muzičkog rijaliti programa, koji se više od tri meseca prikazivao na TV B92, u organizaciji produkcijske kuće „Emoušn“, verovatno još nije svestan toga kakva sreća ga je snašla. Jeste da Adnanu Babajiću veliki posao tek predstoji ukoliko želi da napravi svetsku karijeru, ali sva je prilika da je on svoj san već ostvario. Najbolji je u svom kraju! U rodnim Živinicama, u BiH, dočekan je kao car. Do hale u kojoj mu je upriličen svečani doček, stigao je u beloj limuzini. Takvu feštu Živinice, u Tuzlanskom kantonu, nisu nikada doživele. Kako prenose bosanski mediji, svi su ponosni na Adnana. „Adnan je napravio nešto što je građane Živinica usrećilo. To je ono što našoj mladeži daje podsticaj da ostaju ovde, a ne da odlaze. Ovo je pokazatelj da lokalne zajednice ruše sve barijere i stvaraju dobre regionalne odnose“, rekao je načelnik Živinica Hasan Muratović.
Ipak,
niko nije srećniji od Adnanovih roditelja. Dok otac Hajrudin poručuje sugrađanima: „Neka ovi političari malo sednu i neka se ugledaju na decu s Akademije i kako su ona mesecima bila zajedno, uživala i nikad se nisu svađala. Ta deca su dokazala celom svetu da se može sesti, dogovoriti i biti zajedno“, majka Ulfeta pomalo i tuguje.
- Adnan će kod kuće biti samo pet dana i onda se vraća obavezama u Beogradu. Najmanje će biti kod kuće. Biće mi teško, ali sve ovo činimo za njegovu bolju budućnost - rekla je Ulfeta Babajić.
A evo šta na sve to reče Adnan:
- Znate li kroz šta sam sve prolazio i koliko je „Operacija Trijumf“ zahtevan projekat? Roditelje sam ostavio u kreditu i svake sam se noći pitao otkud im novac za finansiranje dolaska navijača u Beograd. Bez njihove podrške sigurno ne bih pobedio, a na meni je da im se ubuduće na najbolji mogući način odužim. Ostvario mi se dečački san.
Ipak,
niko nije srećniji od Adnanovih roditelja. Dok otac Hajrudin poručuje sugrađanima: „Neka ovi političari malo sednu i neka se ugledaju na decu s Akademije i kako su ona mesecima bila zajedno, uživala i nikad se nisu svađala. Ta deca su dokazala celom svetu da se može sesti, dogovoriti i biti zajedno“, majka Ulfeta pomalo i tuguje.
- Adnan će kod kuće biti samo pet dana i onda se vraća obavezama u Beogradu. Najmanje će biti kod kuće. Biće mi teško, ali sve ovo činimo za njegovu bolju budućnost - rekla je Ulfeta Babajić.
A evo šta na sve to reče Adnan:
- Znate li kroz šta sam sve prolazio i koliko je „Operacija Trijumf“ zahtevan projekat? Roditelje sam ostavio u kreditu i svake sam se noći pitao otkud im novac za finansiranje dolaska navijača u Beograd. Bez njihove podrške sigurno ne bih pobedio, a na meni je da im se ubuduće na najbolji mogući način odužim. Ostvario mi se dečački san.
Nina i Anee :: Novosti :: Novosti iz OT
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu